Annonser – Bilar & MC

även tillgänglig på: العربية, Bulgarian, English, Français, Русский, 繁體中文

Vi har många års erfarenhet inom bilbranschen, och delar gärna med oss av våra kunskaper!

Sälja eller köpa en bil, mc, släp, pick-up eller annat fordon som rullar, så hjälper vi dig gärna!

Vi hjälper dig

Det är viktigt att du känner dig trygg när du säljer eller köper en bil.

Du som säljer får alltid kontant betalt så snart vi förmedlat din bil. Och du som köper kan vara säker på att bilen är godkänd av Svensk Bilprovning, och att det inte finns några skulder på bilen.

Det som gör oss bättre, är att både sälja och köpa, både inom Sverige och utlandet!
Och finansiering kan också ordnas!

Sälja

Vill du sälja din bil, så kontaktar du oss lämpligast via telefon, eller skicka in alla uppgifter om bilen, så kontrollerar vi om det finns förfrågningar som motsvarar din bil, annars lägger vi ut annonsen på hemsidan!

Du kan givetvis fortsätta att använda din bil ända fram till försäljningen – förutom när vi måste visa den för en seriös spekulant!

Köpa

Att köpa en begagnad bil, känns för många väldigt problematiskt! Är bilen rätt värderad? Vem äger bilen? Finns det någon restskuld? Är säljaren seriös? Ska jag köpa privat eller av en bilfirma? Kan man få en finansiering? Frågeställningarna är lika många som fällorna.

Bilen är en stor investering, som lätt kan leda till oförutsedda utgifter. Så, genom våra experter kan du slippa mycket bekymmer! Vi är mycket noga med all information om fordonet. Vi äger inte någon av de objekt vi förmedlar, utan vi arbetar endast på kommission.

Vi kan även hjälpa dig att köpa bilar som är mellan 8 månader och 3 år gamla, och som är ca 30% billigare än det normala marknadspriset!