/ Arbete /

Vi hjälper arbetsgivare, arbetstagare och praktikanter att få kontakt med varandra, och göra er vardag enklare! Läs mer …

även tillgänglig på: العربية, Bulgarian, English, Français, Русский, 繁體中文

Gratis annons på 7 olika språk

Du kan annonsera GRATIS på våran hemsida på 7 olika språk t.o.m 2022 07 07.

Din annons kan nå ut i hela världen.

Mer info , kontakta oss

wbs247.com

Korrekturläsare

Arbetet

Vi letar efter frilansare (Clickworkers) som kan korrekturläsa texter (till exempel produktbeskrivningar, stads- eller flygplatsbeskrivningar och hotellrecensioner) åt oss.

Det enda du behöver är en dator och internetuppkoppling. Du väljer själv dina arbetstimmar och din arbetsplats!

Kompetens

Du behöver ha svenska som första- eller andraspråk då god kunskap i stavning, kommatering, språkbruk och grammatik är avgörande. Därutöver krävs förståelse för engelska eller tyska för att navigera sig på den internetbaserade arbetsplatsen.

Vårt företag

clickworker.com är en crowdsourcing-plattform där frilansare, Clickworkers, är del av en onlinegemenskap som har hand om storskaliga företagsprocesser.

Alltså, när ett företag kontaktar oss med ett projekt delar vi in det i mindre uppgifter och erbjuder sedan Clickworkers att slutföra detta online och tjäna pengar.

Din ansökan

Är du intresserad? Var vänlig registrera dig direkt på vår hemsida:

http://www.clickworker.com/en/clickworker/?utm_source=wbs247&utm_campaign=SE

Svara inte på den här annonsen och skicka inte in din ansökan via post eller mail. Registrering sker enbart från vår hemsida.

Copywriters

Arbetet

Vi letar efter frilansare (Clickworkers) som kan skriva texter som produktbeskrivningar, stads- eller flygplatsbeskrivningar och hotellrecensioner. Det enda du behöver är en dator och internetuppkoppling. Du väljer själv dina arbetstimmar och din arbetsplats!

Vårt företag

clickworker.com är en crowdsourcing-plattform, våra kunder har storskaliga projekt som färdigställs av frilansare vi kallar Clickworkers. Vi delar upp varje projekt i mindre delar och betalar sedan Clickworkers att utföra dessa uppgifter.

Kompetens

Att du skriver flytande och felfritt på svenska är avgörande. Därutöver krävs förståelse för engelska eller tyska för att navigera sig på den internetbaserade arbetsplatsen.

Din ansökan

Skicka ej dokument på posten eller via email!

Du fyller i och skickar in din ansökan direkt från vår webbsida. Var vänlig registrera dig på:

http://www.clickworker.com/en/clickworker/?utm_source=wbs247&utm_campaign=SE

Adress-research / Datainsamling

Arbetet

Vi letar efter frilansare (Clickworkers) som tycker om att söka efter information på internet, till exempel efter adresser eller restaurangers öppettider. Allt du behöver är en dator och internetuppkoppling. Arbetstider, arbetsplats och arbetsmängd är upp till dig.

Kompetens

God kunskap om internet. Därutöver krävs förståelse för engelska eller tyska för att navigera sig på den internetbaserade arbetsplatsen.

Vårt företag

clickworker.com är en crowdsourcing-plattform som mot betalning utför storskaliga företagsprocesser med hjälp av flertalet frilansare, så kallade Clickworkers. Uppdrag delas in i mindre uppgifter av clickworker.com och fördelas sedan ut till Clickworkers som tjänar pengar på att utföra uppgiften online.

Din ansökan

Var vänlig skicka inte in dokument via post eller email. Du ansöker direkt på vår hemsida.

Intresserad? Registrera dig på:

http://www.clickworker.com/en/clickworker/?utm_source=wbs247&utm_campaign=SE